BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Bugera 6262 INFINIUM tube guitar amplifier

Bugera 6262 INFINIUM tube guitar amplifier
Bugera 6262 INFINIUM tube guitar amplifier Bugera 6262 INFINIUM tube guitar amplifier
SKU: 6262 INFINIUM

Extrémny rockový 120-wattový trojkanálový elektrónkový zosilňovač s funkciou Reverb a elektrónkovým násobičom Life Multiplier INFINIUM

Zobraziť údaje o produkte

dostupnosť na vyžiadanie

s DPH: 475,00 € bez DPH: 395,83 €
Doprava zdarma!

Buďte prvý a napíšte recenziu

Štruktúra zisku a tonálnej charakteristiky gitarového aparátu 6262/6262-212 sú postavené na platforme zosilňovača 6260, zvýrazňujú však tóny stredného pásma a tým umožnia dosiahnuť perfektný zvuk metalu a rocku 80. rokov. Získate tiež plne nezávislé ovládanie ekvalizéra, stredného pásma a echa na oboch kanáloch.

Absolútna kontrola nad tónom

Mnoho výrobcov zosilňovačov nazýva regulátory výšok/stredov/basov ovládačmi „tónu“. My našim regulátorom hovoríme ekvalizéry, pretože sme ich konštrukcii venovali veľa času, aby sme získali istotu, že budú mať unikátny charakter. Výšky skutočne jačia, stredy vás posunú do šiesteho radu publika a basy budú bručať viac než rozzúrený medveď kodiak.
Riadenie stredného pásma je plne prispôsobené tak, aby uhladilo zvuk vašej gitary a pridalo na reznosti pri zvuku činela. Zosilňovač dodá temne znejúcim nástrojom nový zvuk.

Technológia elektrónkového násobiča Life Multiplier INFINIUM

Naša revolučná technológia elektrónkového násobiča Life Multiplier INFINIUM sa chová tak, ako keby ste mali v zosilňovači vlastného technika nepretržite monitorujúceho a ladiaceho výkon elektrónok pre maximálnu tonálnu integritu a spoľahlivosť. Tento revolučný obvod nielen optimalizuje výkon každej výstupnej elektrónky, ale tiež dynamicky vyvažuje budenie elektrónok, aby sa ešte lepšie rozdelilo zaťaženie. Vďaka technológii INFINIUM vydržia elektrónky až 20 krát dlhšie, čo vám počas životnosti zosilňovača ušetrí veľa peňazí. INFINIUM taktiež kompenzuje účinky starnutia tak, že automaticky upravuje úrovne prúdu s cieľom udržať elektrónky v rovnakej kondícii, akú mali v deň inštalácie.
Akonáhle nejaká elektrónka dosiahne svoju životnosť, systém vám dokonca oznámi, ktorú elektrónku treba vymeniť. Všetko, čo musíte urobiť, je vymeniť chybnú elektrónku a nechať na systéme INFINIUM, aby všetko ostatné urobil za vás. To všetko prispieva k rovnomernejšej kvalite zvuku a dlhšej životnosti elektrónok. Údržba elektrónkových zosilňovačov nebola nikdy taká jednoduchá!

Ďalšie informácie / Bugera 6262 INFINIUM tube guitar amplifier

Značka Bugera
Typ reproduktora zosilňovacia hlava
Kanály 2
Výkon 120W
Efekty reverb
Pokročilé funkcie elektrónkový zosilňovač, INFINIUM
Pre ktorý nástroj elektrická gitara
  • Ručne vyrábaný 120-wattový zosilňovač osadený štyrmi elektrónkami 6L6 (zameniteľnými za EL34)
  • Konštrukcia dvojkanálového predzosilňovača (Clean/Crunch, Lead) osadeného šiestimi elektrónkami 12AX7 pre hutný a jačivý vysoký zisk
  • Revolučná technológia elektrónkového násobiča INFINIUM: - Predlžuje životnosť drahých elektrónok zosilňovača až 20 krát. - Zaisťuje neuveriteľnú spoľahlivosť a rovnorodý tón po celú životnosť elektrónok. - Nie je potrebné kupovať drahé špeciálne sady elektrónok. - Je možné vytvoriť a spárovať ľubovoľnú kombináciu kompatibilných typov a značiek elektrónok. - Nepretržite monitoruje výkon každej výkonovej elektrónky a zobrazuje chybné elektrónky, takže je možné elektrónky meniť individuálne podľa potreby.
  • Integrované prvotriedne echo s pevne priradeným ovládačom Reverb pre každý kanál
  • Nezávislé ekvalizačné sekcie pre každý kanál s individuálnou reguláciou basov, stredov a výšok
  • Klasické prezenčné riadenie jednotlivých kanálov pre účinné tvarovanie zvuku v strednom pásme
  • Súčasťou dodávky je robustný nožný prepínač pre voľbu kanálu a funkciu FX Loop
  • Prepínač impedancií (4, 8 a 16 ohmov) pre prispôsobenie prakticky akejkoľvek reproduktorovej skrini
  • Vysoko kvalitné komponenty a výnimočne robustná konštrukcia zaisťujú dlhú životnosť
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty