BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Behringer Xenyx 1202

Behringer Xenyx 1202
Behringer Xenyx 1202 Behringer Xenyx 1202 Behringer Xenyx 1202
SKU: 1202

Prémiový mixážny pult s 12 vstupmi, 2 zbernicami, mikrofónnym predzosilňovačom XENYX a britským ekvalizérom

Zobraziť údaje o produkte

dostupnosť na vyžiadanie

s DPH: 85,00 € bez DPH: 70,83 €
Doprava: 7,00 €
(zdarma nad 200 €)

Buďte prvý a napíšte recenziu

XENYX 1202 je skonštruovaný tak, aby poskytoval detailný výkon zvuku, ktorý potrebuje, aby znel skvele pre publikum a aj na nahrávke. Ak to potrebujete urobiť rýchlo a ak je treba, aby to znelo fantasticky, potrebujete XENYX 1202.

Geniálne vstupy a výstupy

XENYX 1202 s 12 vstupmi a 2 zbernicami má štyri mikrofónové predzosilňovače XENYX s + 48V fantómovým napájaním, takže ho môžete používať s dynamickými aj kondenzátorovými mikrofónmi. Trojpásmový britský ekvalizér zaisťuje vždy muzikálny zvuk. Jednoduché, vysoko kvalitné ovládacie prvky umožňujú vytváranie nádherných mixov s minimálnymi technickými znalosťami.

V prestávkach prehrávajte hudbu z RCA vstupov CD / magnetofón (priraditeľné k výstupom hlavného mixu alebo control room / slúchadlá) a cez RCA výstupy nahrajte svoje vystúpenie na externé nahrávacie zariadenie.

FX Send

Pridajte k svojmu zvuku trocha externých digitálnych kúziel pomocou FX SEND. Jednoducho len pripojte externé zariadenie pre použitie efektov, ako sú echo efekt alebo delay.

Malý zázrak

XENYX 1202 váži len 1,35 kg, takže je elegantným a inteligentným riešením pre to, aby malé vystúpenie s niekoľkými spevákmi znelo ako vysokorozpočtový projekt. Zachovajte jeho originálny zvuk, alebo pripojte svoju zbierku externých efektov a preneste sa do inej dimenzie. XENYX 1202 bude vždy s vami.

Hodnota

Prepožičanie optimálnej kvality zvuku menším vystúpeniam nebolo nikdy tak jednoduché alebo dostupné. XENYX 1002 ponúka neuveriteľnú univerzálnosť za cenu, na ktorú nemôžu mixážne pulty tejto triedy jednoducho dosiahnuť. Vyskúšajte si 1002 u najbližšieho predajcu BEHRINGER.

Pre XENYX 1202 sú k dispozícii náhradné napájacie zdroje

Náhradné napájacie zdroje sú špecifické pre jednotlivé krajiny - uistite sa prosím, že objednávate správny model alebo vyhľadajte viac informácií v priloženej dokumentácii.

PSU5-EU

Skladajte. Nahrávajte. Mixujte: Zdieľajte.

Tracktion 4 vracia do kreatívneho procesu zábavu, takže ho pridávame k vybraným výrobkom BEHRINGER zadarmo. Tento výkonný, ale napriek tomu ľahko použiteľný softvér pre vytváranie hudby nie je podobný ničomu, čo ste kedy videli, pretože do vášho počítača prináša všetko, čo potrebujete, na jednej obrazovke - bez množstva rozbaľovacích a skrytých ponúk spoločných pre väčšinu ostatných DAW. A Tracktion neobmedzuje počet stôp, ktoré možno nahrávať, ani počet efektov, ktoré môžete použiť. V skutočnosti je jediným obmedzujúcim faktorom výpočtový výkon vášho počítača Mac alebo PC. Nahrávanie a úpravy nemôžu byť jednoduchšie; jednoducho pretiahnite, pustite, vyberte, kopírujte alebo vložte. Akonáhle dokončíte svoje majstrovské dielo, zdieľajte ich s ďalšími užívateľmi softvéru Tracktion, aby mohli počúvať, spolupracovať a vykonávať úpravy.

Ste chránení

Vždy sa usilujeme o to, aby ste boli ako naši zákazníci čo najspokojnejší. Naše produkty sú vyrábané vo vlastnom výrobnom závode našej skupiny MUSIC za pomoci najmodernejšej automatizácie, pokročilých výrobných postupov a pracovísk pre zabezpečenie kvality, ktoré majú k dispozícii najsofistikovanejšie testovacie vybavenie na svete.
Preto máme jednu z najnižších poruchovostí výrobkov v odvetví a sebavedome im poskytujeme veľkorysý trojročný záručný program.

Ďalšie informácie / Behringer Xenyx 1202

Značka Behringer
Typ mixpultov analog mixer
Vstupy fantómový, RCA
Výstupné konektory monitor, RCA, slúchadlový, XLR
Ekvalizér analógový, 3 pásmový
Skupiny žiadna
Dodáv. príslušenstvo napájací zdroj
  • Prémiový analógový mixážny pult s veľmi nízkym šumom a vysokým rozšírením audio výkonu

  • 4 moderné mikrofónové predzosilňovače XENYX s fantómovým napájaním porovnateľné so samostatnými špecializovanými predzosilňovačmi

  • Neoklasický "britský" dvojpásmový ekvalizér pre muzikálny zvuk

  • 1 post zoslabovač FX send pre každý kanál pre externé zariadenie FX
  • Výstupy hlavného mixu a samostatný výstup control room, slúchadlový výstup a stereo výstupy CD/magnetofón
  • Funkcia FX TO CONTROL ROOM pomáha sledovať efektový signál prostredníctvom výstupu pre slúchadlá a Control Room
  • 60 mm logaritmicky sa zužujúci master zoslabovač s nízkym opotrebením a utesnenými ovládačmi otáčania
  • Vstupy CD / magnetofón priraditeľné k výstupom pre slúchadlá alebo pre hlavný mix
  • Vysoko kvalitné komponenty a výnimočná robustná konštrukcia zaisťujú dlhú životnosť
  • Vymyslené a navrhnuté spoločnosťou BEHRINGER Germany
  • aa
  • aa
Pridať recenziu
1 Hviezdička 2 Hviezdičky 3 Hviezdičky 4 Hviezdičky 5 Hviezdičiek

Porovnať produkty