BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

BOSE EDGEMAX


2017/11/13

Nové stropné prémiové reproduktory kombinujú vynikajúce pokrytie typické pre rozmernejšie podhľadové reproduktory s nenápadnou estetikou. 

Uvedené reproduktory predzaznamenávajú celý modelový rad EdgeMax s patentovaným akustickým riešením spoločnosti Bose, ktoré ponúka plné pokrytie a zlepšenie kvality zvuku oproti reproduktorom s klasickou konštrukciou.

EdgeMax reproduktory produkujú vysoké frekvencie naprieč rozmernými miestnosťami až do vzdialenosti 20 metrov. Ich konštrukcia vyhovuje umiestneniu blízko stien a pokryje plochu odpovedajúcu až štyrom bežným reproduktorom. Súčasne eliminulú potrebu umiestnenia reproduktorov v strede miestnosti a na stenách. Vďaka svojmu unikátnemu dizajnu a rovnomernému pokrytiu priestoru zvukom redukujú počet potrebných reproduktorov a vytvárajú tak lepšie hraciu aj vyzerajúcu inštaláciu. 

Reproduktory EdgeMax sú k dostaniu v dvoch prevedeniach, EM90 ponúka 90°pokrytia a odporúčané umiestnenie do rohov miestnosti, oproti tomu EM180 vykryjú, ako názov napovedá, 180° priestoru a ich ideálne umiestnenie je do stropu pri stene s vyžarovaním smerom do centra miestnosti. Oba modely poskytujú 75° horizonálneho uhla vyžarovania a sú optimalizované pre umiestnenie do stropu v rozpätí 2.4 a 6.1m.

Porovnať produkty