BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Bezplatné predĺženie záruky na XPRS sériu aktívnych reproduktorov


2018/02/19

Pioneer Pro Audio rozširuje záručnú dobu XPRS série aktívnych reproduktorov. Vďaka online registrácii svojho produktu môžete teraz získať sedem rokov záruky. 

Už od svojho uvedenia v roku 2016 sa kompaktná a výkonná XPRS séria stala veľmi žiadanou pre svoje univerzálne možnosti a jednuduché zapojenie, a to ako pre živý zvuk, tak aj pre mobilné DJ stánky a v neposlednej rade aj pevné inštalácii. Celá rada bola nedávno posilnená uvedením novej XPRS10 dvojpásmovej plno-rozsahovej reprosústavy a XPRS15 subwooferu s jedným 15“ meničom. A ako výraz plnej dôvery v tieto produkty sú všetky reproduktory rady XPRS teraz ponúkané s konkurenčnou výhodou sedemročnej záruky. 

Produkty, na ktoré sa vzťahuje predĺžená záruka:

Full-range reproduktory: XPRS10, XPRS12, XPRS15

Subwoofery: XPRS115S, XPRS215S

Diely: Bezplatné opravy je možné uplatniť na časti zosilňovačov po dobu 5 rokov a na ďalšie meniče po dobu sedem rokov od nákupu, v prípade registrácie produktu online. Ďalšie detajly sú k dispozícii nižšie. 

Požiadavku na bezplatný servis je možné uplatniť u autorizovaného servisu v krajine, kde bolo zariadenie zakúpené. Uvedená lehota začína dňom nákupu reproduktora/ov od Pioneer DJ Corporation v zastúpení spol. BaSys SK alebo PDJ autorizovaného obchodu. 

Aktivujte predĺženú záruku registráciou produktu/ov

V prípade nákupu niektorého z uvedených produktov si môžete vytvoriť účet na PIoneer DJ stránkach a registrovať tam vaše XPRS reproduktory (https://www.pioneerdj.com/).

Následne budete môcť stiahnuť Certifikát predĺženej záruky Pioneer XPRS v .pdf (ďalej len Certifikát). Aby bolo možné využívať bezplatný servis v rámci predĺženej záruky, musí byť splnené nasl.:

Váš produkt musí mať rovnaké označenie a výrobné číslo ako na "Certifikáte".

Je nutné doložiť nákup pomocou originálneho kúpneho dokladu, vr. dátumu, typu zariadenia a obchodníka.

Certifikát predĺženej záruky - vytlačený originál stiahnutý po vykonaní registrácie produktov. Registrácia musí prebehnúť do 90 dní od dátumu nákupu zariadení. 

Produkty nakúpené skôr

V prípade, že ste nakúpili niektoré z uvedených zariadení spĺňajúcich tieto podmienky pred 31. decembrom 2017, môžete  získať predĺženú záruku registráciou tohto zariadenia na Product Registration stránkach až do konca marca 2018.


Ako stiahnuť „Certifikát“

1. Navštívte www.pioneerdj.com

2. Prihláste sa do svojho účtu.

3. Zvoľte /vaše vaše meno/ pre zobrazenie /môj profil/

4. Vyberte /má zariadenie/

5. Vyberte „Download your warranty certificate“ tlačidlo v pravom dolnom rohu

6. Sťahujete XPRS Warranty Certificate

Ďalšie informácie

Pre bližšie detajly stiahnutie XPRS predĺženej záruky a plného znenia jej podmienok navštívte www.pioneedj.com a prihláste sa do svojho účtu.

Porovnať produkty