BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Bose SoundSport Free - Žiadne káble. Žiadna stopka.


2018/03/27

Získajte jasný a výkonný zvuk z našich prvých skutočne bezdrôtových slúchadiel do uší. Sú navrhnuté tak, aby zostali na mieste a zostali pohodlné. Vybavili sme ich plne s technológiami, aby ste povýšili  cvičenie na ďalšiu úroveň.

 

Dizajnovejšie štuple.

Pokiaľ ide o techniku vo vnútri týchto sluchádiel, zamerali sme sa na každý malý detail - od ladenia obvodov pre lepší zvuk, aby sme upravili polohu antény pre maximálnu silu signálu Bluetooth®. Výsledok? Slúchadlá, ktoré hrajú dôsledne a jasne, či je váš telefón v ruke, vo vrecku, pripevnený k paži alebo sediac na vrchu trenažéra ... a nikdy nie je vidieť drôt.

 

V ušiach odstávajú, ale pevne držia.

Tieto slúchadlá majú jedinečnú kombináciu komfortu a stability. Je to preto, že sme vyvinuli trysku našich StayHear + Sport nádstavcov, aby sme rovnomerne rozšírili kontakt vo vnútri vášho ucha, zatiaľ čo plutva prirodzene zodpovedá tvaru horného hrebeňa vášho ucha. Nevypadnú, ale zostanú pohodlné. A môžete sa sústrediť na dosiahnutie nových cieľov v tréningoch.

 

Vrcholná sila pre vrcholný výkon

Lepší atletický výkon trvá roky úsilia. To isté platí pri vývoji výkonu slúchadiel. A pracujeme na ňom desaťročia. Objemovo optimalizované spracovanie digitálnych signálov EQ a Bose prinášajú hudobný zvuk plný a vyvážený pri akejkoľvek hlasitosti. Bez ohľadu na to, ako je preplnená telocvičňa, váš tréningový playlist vás udrží pri sile.

 

Poťte sa. Nezapotíte ich.

Voda a slúchadlá zvyčajne spolu nehrajú pekne. Ale našli sme spôsob, ako to urobiť. Používaním vodu odpudzujúceho pletiva v otvorených portoch môžeme udržať to, čo je vnútri suché a plne funkčné. Tieto slúchadlá sa neboja potu alebo dažďa - a okrem toho, horšie počasie nemôže byť zámienkou na vynechanie tréningu.

 

Viac než len obal.

Pri jednom nabití slúchadiel fungujú až po dobu piatich hodín, aby vás mohli dobíjať pri takmer akomkoľvek tréningu. A keď skončíte, umiestnite ich do kolísky, aby sa zotavili. Zabezpečí ich ochranu a poskytne dve dodatočné plné dobitia (alebo až 10 hodín výdrže batérie), aby boli pripravené opäť ísť. Navyše rýchle 15-minútové nabitie vám poskytne 45 minút batérie.

 

Nájdi svoje slúchadlá.

Stratil ste slúchadlo? Máme to vyriešené. Aplikácia Bose Connect vám pomôže vypátrať ich, ak sa stratili. Ale to je len začiatok. Môžete ľahko spravovať všetky vaše Bluetooth spojenia a prepínať medzi zariadeniami, keď chcete. Aplikácia Connect tiež poskytuje aktualizácie softvéru a tipy pre produkty a môžete prispôsobiť nastavenia.

 

Bose SoundSport Free

Porovnať produkty