BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Nové slúchadlá do uší Pioneer série C


2018/03/23

Willich, 1. marca, 2018 - Pioneer uvádza 3 nové slúchadlá do uší, ktoré prinesú typickú vysokú hodnotu, starostlivé nastavenie zvuku a sofistikovaný dizajn v troch rôznych cenových a funkčných triedach. Modely C3, C7 a C8 poskytujú extrémne atraktívne možnosti: klasické drôtové slúchadlá do uší, bezkordové bezdrôtové slúchadlá do uší a plne bezdrôtové slúchadlá do uší.

Pioneer C8 – V jednoduchosti je krása a popustite hudbe uzdu

Skutočne bezdrôtové slúchadlá sú o rovnováhe a C8 od spoločnosti Pioneer skutočne stoja za to. Zvuk je vynikajúci, s hlbokými neodýmiovými basmi a AAC kodekom dodávaným cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Životnosť batérie je silná: nabite a počúvajte 3 hodiny, neskôr môžete dobíjať až 2 krát v prenosnom obale. Hlasový prístup k asistentom smartphonov, volania cez hands-free a ovládanie hudby sa uskutočňuje pomocou ergonomických tlačidiel. Model C8 pracuje s aplikáciou Android , ktorá číta hlásenia, čo je jedinečný unikát spoločnosti Pioneer. Rozdiel je však v detaile: špeciálne tvarované pre pravé aj ľavé ucho, dômyselné nabíjacie porty, texturované silikónové náušnice a LED indikátor batérie na púzdre. Ľahký, praktický, pohlcujúci... C8 sú naozaj bezdrôtové a poskytujú slobodu, ktorú potrebujete.

Pioneer C7 – Zjednoduš si život s vysoko-kvalitným bezdrôtovým hudobný riešením

Kombinácia dynamického prehrávania a meničov z neodýmiových magnetov zabudovaných v hliníku s hands-free ovládaním, bezdrôtové slúchadlá C7 zjednodušujú hi-fi hudbu pomocou párovania Bluetooth cez NFC technológiu - jednoducho priblížte slúchadlá k smartfónu. Mäkký a bezpečný silikónový kábel okolo krku kopíruje tvar vášho tela a je veľmi pohodlný. Zostaňte v spojení s aplikáciou Pioneer Notification for Android na čítanie mailov, správ a ďalších upozornení. K dispozícii je aj diaľkové ovládanie telefónu. Zjednotené farby káblov, nádstavcov a slúchadiel vyzerajú fantasticky s povrchovou úpravou z hliníka, ktorá ich odlišuje od slúchadiel z plastu. Široká voľba farieb a chytrý dizajn vás oslobodia a môžete uniknúť vo svojej hudbe.

 

Pioneer C3 – Štýlové riešenie pre krásny zvuk

Čisté vokály, zábavná dynamika a nadupané basy sú presne to, čo vaša hudba potrebuje, a Pioneer C3 to poskytuje, a ešte viac. Precízne vyrobený hliníkový obal redukuje vibrácie, tento kompaktný dizajn pasuje do každého ucha. Vyberte si svoju veľkosť zo štyroch párov dodaných silikónových nádstavcov a získate pohodlné, bezpečné tesnenie a lepší zvuk. Máme tiež vašu farbu: vyberajte si zo šiestich elegantne tvarovaných povrchov z hliníka, ktoré ladia s káblom, nádstavcami a slúchadlami. Tlačidlo na kábli presne sedí vášmu palcu a môžete ním prijímať a ukončovať hovory bez problémov. Vychutnajte si hudbu voľne a jednoducho od značky, ktorá je postavená na vynikajúcom zvuku.

 

Cena a dostupnosť:

The Pioneer C3 (17,99 EUR), Pioneer C7 (59,99 EUR) and the Pioneer C8 (99,99 EUR)
will be available from April 2018 onwards.

Porovnať produkty