BaSys.sk BaSys.sk BaSys.sk

Pro Audio

Na cesty

Domáce Audio

Do Auta
Témy Close X

Technológia SoundTouch od spoločnosti Bose


2017/10/24

Streamovanie hudby dotykom tlačidla

Bose ponúka nový spôsob počúvania hudby doma. Systémy SoundTouch™ umožňujú bezdrôtovo prenášať hudbu v každej miestnosti s presnou zvukovou kvalitou Bose a jednoduchým používaním. Hudbu z webu alebo uloženej kolekcie môžete prehrávať s prirodzenou jasnosťou - jednoduchým stlačením tlačidla.

"Systémy SoundTouch Wi-Fi sú odlišné od všetkých domácich zvukových systémov, ktoré sú dnes k dispozícii," povedal Phil Hess, viceprezident spoločnosti Bose Home Entertainment. "Umožňujú vám zobrazovať obľúbené stanice, zoznamy skladieb alebo umelcov najjednoduchším spôsobom a hrajú úžasne. Veríme, že systémy SoundTouch zmenia hudbu doma tak, ako reproduktory Bluetooth® zmenili hudbu na cestách. "

K dispozícii je viacero jednotiek s technológiou SoundTouch™ pre každú miestnosť a všetci komunikujú bezdrôtovo. Každá z nich sa pripojí priamo k internetu pomocou vašej domácej siete Wi-Fi. ak máte Wi-Fi doma a počítač, máte všetko, čo potrebujete na prehrávanie hudby, internetového rádia alebo hudobných služieb. Každý systém SoundTouch™ je navrhnutý tak, aby automaticky prijímal aktualizácie softvéru a pridal funkčnosť a obsah. Systémy SoundTouch™ najprv ponúknu Pandoru® a pravidelne pridávajú najpopulárnejšie hudobné služby na svete, ako napríklad Deezer, iHeartRadio a ďalšie.

Séria SoundTouch™ ponúka široký výber produktov. Produkty SoundTouch™ 10, SoundTouch™ 20, SoundTouch™ 30, soundbar SoundTouch™ 300, SoundTouch™ Wave, LifeStyle SoundTouch™ 600 a LifeStyle SoundTouch™650, ale aj SoundTouch™ Link adaptér, pomocou ktorého obnovíte akýkoľvek iný produkt a obohatíte o technológiu SoundTouch™. Používatelia môžu začať s akýmkoľvek systémom SoundTouch™ a pridávať ďalšie pre viac-miestny zážitok: prehrávať rovnakú hudbu v každej miestnosti alebo inú hudbu v rôznych miestnostiach, v interiéri alebo vonku.

Systémy SoundTouch™ Wi-Fi ponúka streamingovú hudbu jediným stlačením tlačidla, alebo aplikáciu pre pokročilé funkcie. Obsahujú šesť predvolieb na samotnom systéme alebo v dodanom diaľkovom ovládači, a každý môže byť prispôsobený na internetovú rozhlasovú stanicu, kanál hudonej služby alebo uložený zoznam skladieb. Nastavte predvoľbu, trvá to iba jedno stlačenie - jednu sekundu – a prejdete na svoje obľúbené skladby. Je to tak jednoduché a bez námahy ako rýchle prepínanie svetiel.  Aplikácia Bose® SoundTouch ™ vám umožní používať váš smartphone, tablet alebo počítač pre výkonné funkcie a ovládanie: prehliadajte a objavujte obsah, bezdrôtovo ovládajte akýkoľvek systém v ktorejkoľvek miestnosti a kombinujte všetky hudobné služby a stanice s jediným pohľadom. Nová aplikácia SoundTouch™ je kompatibilná s väčšinou systémov Android, iOS, Mac OS a Windows.

Spoločnosť Bose tiež ponúka riadiacu jednotku SoundTouch™, prémiový kontrolér príslušenstva, ktorý pracuje s akýmkoľvek systémom SoundTouch™. Je vybavený kruhovým dizajnom, snímačom hlasitosti a snímačom vzdialenosti. Všetky základné funkcie a informácie sú integrované, vrátane OLED ukážky predvoľby. Kontrolér SoundTouch™ je možné umiestniť na stôl alebo na stenu pomocou priloženého držiaka.  Pre zvýšenú flexibilitu sú hudobné systémy SoundTouch™ tiež povolené pre AirPlay, takže vlastníci môžu streamovať obsah z iPadu, iPhone alebo iPod Touch. 

"So systémami SoundTouch, Bose urobila Wi-Fi hudbu jednoduchšou a lepšou - pre akúkoľvek potrebu a izbu, osobu," povedal Hess. "Ponúkajú výkon, ktorý dosahuje jedine Bose, a pokračujú v našej takmer 50-ročnej histórii inovácií."

 

Porovnať produkty